'Hommeles in Haags bestuur: ADO baalt van Rankovic'

3 november 2020, 07:47   Bijgewerkt: 3 november 2020, 07:58

Bij ADO Den Haag heersen er interne spanningen over de eerste weken van Aleksandar Rankovic als hoofdtrainer van de Haagse Eredivisionist. De club baalt van het feit dat de coach niet openstaat voor gesprekken, maar wil de oefenmeester voorlopig nog niet de laan uitsturen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad althans. De ochtendkrant weet dat de Serviër 'nauwelijks openstaat voor constructief overleg met het technische hart'. Daarin zwaait Martin Jol momenteel de scepter. De ervaren oud-coach hoopte de beginnend trainer te kunnen helpen, maar daar staat Rankovic te weinig voor open. Hij wil zich namelijk niet laten beïnvloeden in het maken van keuzes. 

Een ontslag is echter voorlopig nog niet aan de orde. Rankovic geniet het volledige vertrouwen van de spelersgroep, maar de clubleiding eist wél dat iedereen wat dichter bij elkaar komt. ADO bezet na zeven speelronden de vijftiende plaats, maar kende een loodzwaar programma. Zo speelde de club uit de Hofstand onder meer tegen Feyenoord, Vitesse, AZ en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen