Koeman pareert uitspraak Sétien: "Messi is niet moeilijk"

3 november 2020 – Ronald Koeman kan zich niet vinden in de uitspraken die Quique Sétien heeft gedaan over de samenwerking met Lionel Messi. Volgens de afgelopen zomer ontslagen Sétien is het moeilijk om Messi in de ploeg te hebben en met hem te communiceren. Daar is Koeman het niet mee eens. De Nederlandse oefenmeester ziet juist positieve dingen aan de Argentijnse superster.

Koeman pareert uitspraak Sétien: "Messi is niet moeilijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Je moet alle meningen respecteren", zegt Koeman op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Dinamo Kiev. "Ik zie zijn ambitie en zijn winnende personage elke keer terug. Hij is een heel, heel goede speler, de beste ter wereld. Hij is geen moeilijke speler om te coachen, hij is onze aanvoerder. Elke week praat ik met hem over dingen op het veld en over de kleedkamer. Ik ben het er niet mee eens, maar ik respecteer wat hij heeft meegemaakt."

Sétien kon maar moeilijk aarden in de selectie van FC Barcelona en moest na een monsterverlies in de Champions League, tegen Bayern München (2-8), het veld ruimen. Hij werd opgevolgd door Koeman, die voorlopig een matige start beleeft. Barça bungelt in de Spaanse middenmoot en kan maar weinig overtuigen. Ook Messi kan nog niet overtuigen: in zes competitieduels was hij pas eenmaal trefzeker.

Reacties

LaLiga

gerelateerd