De Boer haalt Ajacied Gravenberch (18) bij Oranje

11 november 2020, 13:23   Bijgewerkt: 11 november 2020, 15:50

Ryan Gravenberch mag zich gaan melden bij het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax werd aanvankelijk opgeroepen voor Jong Oranje, maar mag zich gaan voegen bij de selectie van Oranje. Frank de Boer heeft hem namelijk opgeroepen als vervanger van Tonny Vilhena, die positief is getest op corona.

Vanavond (woensdag) tegen Spanje zal Gravenberch er nog niet bij zijn. Het achttienjarige talent traint vandaag namelijk nog mee met de selectie van Jong Oranje. Morgen zal hij zich voegen bij de groep van De Boer. Met Gravenberch erbij bestaat de selectie van Oranje vanaf morgen uit 24 spelers. Oranje speelt nog tegen Bosnië-Herzegovina en Polen. In die duels zou Gravenberch dus zijn eerste speelminuten kunnen maken. Het gaat hard met zijn loopbaan, aangezien hij onlangs pas zijn debuut maakte in Jong Oranje. Nu wordt hij dus al klaar geacht voor het grote werk.

De Boer gaf vrijdag al aan dat Gravenberch en ook Sven Botman en Mitchel Bakker goede ontwikkelingen doormaken. De coach zei toen dat die spelers in beeld komen als er andere spelers afvallen en dat is nu dus gebeurd, waardoor de pas achttienjarige middenvelder mag hopen op zijn debuut in Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen