Feyenoord in gesprek met Senesi over verbeterd contract

24 november 2020, 12:35   Bijgewerkt: 24 november 2020, 12:45

Feyenoord hoopt het contract van uitblinker Marcos Senesi te verlengen. Technisch directeur Frank Arnesen vertelde aan Voetbal International dat de eerste gesprekken daarover al zijn gevoerd. Het zou gaan om een verbeterd contract, om te laten blijken hoe belangrijk hij is voor de club.

"We zijn uit eten geweest, zijn familie was er ook bij", vertelde Arnesen over de gesprekken met Senesi. "Het was een eerste kennismaking. Marcos is een ongelofelijk sympathieke jongen en een geweldige speler voor ons. Ja, hij heeft nog een contract tot 2023, maar ook voor hemzelf is het een goed signaal dat we zijn verbindtenis willen openbreken. Qua salaris hoort hij nu ook al in een hogere schaal. We willen in alles laten blijken dat hij een belangrijke speler voor ons is. Hij verdient dat. Ik heb contact gehad met zijn vader en binnenkort praten we verder."

Senesi werd in de zomer van 2019 voor zeven miljoen euro overgenomen van het Argentijnse San Lorenzo. Sinds toen maakt hij een uitstekende indruk in de achterhoede van Feyenoord, maar ook aanvallend draagt hij dit seizoen zijn steentje bij. Dit weekend scoorde hij een absolute wereldgoal tegen Fortuna Sittard, waar hij eerder dit seizoen ook al scoorde uit een prachtige omhaal tegen ADO Den Haag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen