Schmidt houdt vertrouwen in Zahavi: "Heeft het overal laten zien"

25 november 2020, 22:11   Bijgewerkt: 25 november 2020, 22:38

Eran Zahavi heeft bij PSV de afgelopen weken nog niet kunnen laten zien wat er van hem werd verwacht. Onder meer zijn coronabesmetting had daarmee te maken. Trainer Roger Schmidt gaf tegenover Eindhovens Dagblad aan nog steeds vertrouwen te hebben in zijn zomeraankoop.

"Eran heeft overal laten zien dat hij aanvallen kan afmaken en ik ben er zeker van dat hij dat bij ons ook kan doen", zei Schmidt. "Veel spelers hebben bij ons een verhaal, waardoor alles op dit moment nog niet gaat zoals ze willen. Eran heeft na zijn transfer naar ons een tijdje niet kunnen spelen, heeft veel gereisd en gespeeld voor de nationale ploeg en moest afrekenen met corona. Honderd procent is het nog niet. Ik wil niemand vervelen met het verhaal, maar corona heeft op meerdere van onze spelers impact gehad."

Zahavi en de rest van de PSV-voorhoede wordt verweten niet genoeg samen te spelen en te veel voor eigen succes te gaan. "We kunnen zeker betere keuzes maken", erkende Schmidt. "We hebben spelers die eraan gewend zijn dat ze in elke aanval het eindstation zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen