Wormuth: "AZ verdiende het om te winnen van Real Sociedad"

27 november 2020, 14:05

Voor het tweede weekend op rij wacht Heracles Almelo een zware wedstrijd in de Eredivisie. Een week na de 5-0 nederlaag bij Ajax nemen de Heraclieden het zondag op eigen terrein op tegen AZ. Frank Wormuth bekeek donderdagavond de wedstrijd van de Alkmaarders tegen Real Sociedad (0-0) en was onder de indruk van wat de komende tegenstander liet zien.

"Met AZ treffen we na Ajax opnieuw één van de topteams uit de Nederlandse competitie", zegt Wormuth op de clubsite. "Vorig seizoen speelden ze om de titel en ook dit seizoen spelen ze goed voetbal. Dat hebben we gisteravond nog gezien, ze hadden eigenlijk verdiend om te winnen van de Spaanse koploper Real Sociedad. Het wordt voor onze ploeg een mooie uitdaging. Dat we het kunnen hebben we eerder dit seizoen vooral thuis al bewezen, hopelijk kunnen we onze redelijk positieve thuisbalans voortzetten."

Wormuth kan tegen AZ geen beroep doen op Adrian Szöke (geschorst), Navajo Bakboord, Noah Fadiga, Jeff Hardeveld en Silvester van der Water (allen gebleseerd). "Voor Silvester komt deze wedstrijd te vroeg. We hopen dat hij in de loop van de volgende week weer aan kan sluiten", aldus Wormuth. Meevaller is dat Robin Pröpper er wel gewoon bij is tegen AZ. Hij viel vorige week uit tegen Ajax en leek opnieuw een zware knieblessure te hebben opgelopen, maar de schade valt reuze mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen