Tadic pakt fraaie award: Champions League-speler van de week

27 november 2020, 18:04

Dusan Tadic (32) heeft een fraaie prijs op zijn naam geschreven. De aanvoerder van Ajax is gekozen tot de beste speler van de afgelopen Champions League-speelronde. Daarmee troeft de Serviër – die niet scoorde tegen FC Midtylland, maar wel een van de uitblinkers was aan de kant van de Amsterdammers – onder andere Bruno Fernandes (tweede), Jadon Sancho (derde) en Robin Gosens (vierde) af.

Tadic was met twee assists een van de genomineerden voor de titel van 'Speler van de Week', al was bij de goal van Ryan Gravenberch de afronding mooier dan de assist van Tadic. Omdat de goal van de Ajax-middenvelder de titel van 'Doelpunt van de Week' verloor van die van Fernandes, was de Portugees van Manchester United ook favoriet voor deze prijs – helemaal omdat hij tweemaal op het scorebord kwam tegen Istanbul Basaksehir.

Tadic troefde hem dus af en gaat met de eervolle award aan de haal. Tot dusver speelde de buitenspeler dertien officiële wedstrijden namens Ajax dit seizoen, waarin hij negen doelpunten maakte en zes eindpasses gaf. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen