El Ghazi met twee goals goud waard voor Aston Villa

20 december 2020 – Anwar El Ghazi heeft zich zondagavond bewezen in de Premier League. De buitenspeler scoorde twee keer voor Aston Villa en had daarmee een groot aandeel in de 0-3 overwinning op West Bromwich Albion.

El Ghazi met twee goals goud waard voor Aston Villa

West Brom besloot om trainer Slaven Bilic te ontslaan en Sam Allardyce aan te stellen, maar dat is vooralsnog geen goede keuze gebleken. West Brom beleefde zondag namelijk een kansloze avond tegen Aston Villa. Al na vijf minuten werkt El Ghazi op acrobatische wijze de 0-1 in het doel op aangeven van Bertrand Traoré. Toen Jake Livermore nog voor rust een rode kaart kreeg bij West Brom, wist Aston Villa dat het de overhand zou houden.

Dat overwicht leverde na de doelwissel ook de 0-2 op. Een treffer van Ollie Watkins werd na inmenging van de VAR nog afgekeurd, maar daarna haalde Bertrand Traoré alsnog de trekker over. Een rake strafschop van El Ghazi zorgde er daarna ook nog voor dat er afgefloten werd bij een 0-3 stand. Aston Villa stijgt daardoor naar plaats negen en is goed bezig, terwijl West Brom voorlaatste blijft staan. Op de zege was niets af te dingen, getuige het feit dat Aston Villa negentien schoten richting doel noteerde en WBA slechts één.

Premier League

gerelateerd