PSV krijgt daags na EL-uitschakeling goed nieuws richting kraker

24 februari 2023, 16:20

Bij PSV was daags na de Europese uitschakeling tegen Sevilla ook goed nieuws te melden. De ploeg hoopt komend weekend in de kraker tegen FC Twente namelijk weer te kunnen beschikken over Anwar El Ghazi, die als twijfelgeval wordt bestempeld. Ibrahim Sangaré, die afgelopen week ziek was, zal sowieso terugkeren.

Dat bevestigde Ruud van Nistelrooij vrijdagmiddag tegenover diverse media. El Ghazi was begin deze maand voor de tweede wedstrijd op rij belangrijk met een doelpunt. Dat deed hij in de topper tegen Feyenoord, die echter niet goed voor hem afliep. Al na een kwartier moest hij geblesseerd afhaken. Diezelfde spierblessure zou hem ook de wedstrijden daarop langs de kant houden. 

Zo keek El Ghazi de afgelopen week vanaf de tribune toe hoe PSV tegen FC Utrecht dure punten verspeelde in de titelrace en over twee wedstrijden niet sterk genoeg was om Sevilla uit te schakelen in de Europa League. Dat hij mogelijk tegen FC Twente alweer kan terugkeren, is dan ook een enorme opsteker voor de Eindhovenaren. De hoop is dat hij zijn vorm van voor zijn blessure snel weer terugvindt. 

Rentree Sangaré

Met Ibrahim Sangaré zal er dus sowieso een andere belangrijke kracht terugkeren. Hij miste de wedstrijd tegen FC Utrecht wegens ziekte en was ook tegen Sevilla nog niet fit genoeg om te spelen. Tegen FC Twente zal dat wel het geval zijn. Het betekent dat PSV - mits El Ghazi inderdaad op tijd fit is - alleen Thorgan Hazard en Sávio nog moet missen als het in eigen huis directe concurrent FC Twente op afstand moet zien te zetten. De nummers vier en vijf van de Eredivisie trappen zondagmiddag om 16:45 uur af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alsof het goede nieuws voor PSV wat uit gaat maken. Twente is een ploeg die PSV niet kan hebben, Twente is vol snelheid, heeft verrassende aanvallen, is gevaarlijk bij vrije trappen en hoekschoppen en er staat een top lijnkeeper in het doel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen