Letsch: "We moeten goed zijn om een resultaat te halen"

22 december 2020, 14:31

Thomas Letsch sluit de eerste seizoenshelft met zijn Vitesse woensdagavond af met een uitwedstrijd tegen AZ. De Arnhemmers staan verrassend op de derde plek en hebben zes punten meer dan de Alkmaarders. Toch vindt de Duitse oefenmeester dat zijn manschappen niet de favoriet zijn in het AFAS Stadion.

"Maar we stappen wel vol vertrouwen het veld op", aldus Letsch in gesprek met de Gelderlander. "Zoals we elke wedstrijd doen. Maar we zijn natuurlijk gewaarschuwd voor AZ. We moeten goed zijn om een resultaat te halen. Het wordt voor ons in 2020 nog één keer knallen. AZ heeft een beroerde start achter de rug door een reeks gelijke spelen. Maar intussen staat het elftal wel weer."

"Dan kijk ik maar even naar vorig jaar. AZ was met Ajax in de race om de landstitel. Ik had het allemaal nog moeten zien als de competitie was afgemaakt. Er staat daar een jong, fris en aanvallend team. Het is voor ons belangrijk om nu ook goed door het duel met AZ te komen. En dan moeten we in januari onze positie verstevigen. Dat is de theorie. De praktijk ligt tegen AZ gewoon op het veld."

Vitesse won dit seizoen al negen keer en staat met 29 punten op de derde plek achter Ajax en PSV. Waar veel clubs kampen met veel personele problemen geldt dat niet voor de ploeg van Letsch. Er zijn geen geblesseerden en goaltjesdief Armando Broja is terug na zijn coronabesmetting. "Op het mentale en lichamelijke vlak wordt er bij ons uitstekend werk verricht. Wij zijn dus klaar voor de klus in Alkmaar."

Lees ook: Bazoer: "Eén van mijn persoonlijke doelen is terugkeren in Oranje"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen