'Real wil Foden wegkapen bij City én contract Modric verlengen'

27 december 2020, 09:17

Real Madrid heeft zijn zinnen vol gezet op Phil Foden. De Spaanse grootmacht wil de talentvolle middenvelder van Manchester City dolgraag aan de selectie toevoegen en houden hem al enkele weken scherp in de gaten. Dat Foden dit seizoen nie altijd in de plannen van Pep Guardiola voorkomt, ziet Real vooral als een grote kans.

De twintigjarige middenvelder begon het seizoen nog als vaste waarde bij City, maar staat inmiddels pas op vijf basisplaatsen in de Premier League. Volgens The Mirror houdt Real Madrid het nieuwe wonderkind al jaren in de gaten, maar begint bij Foden langzaam de irritatie te ontstaan over zijn weinige basisplaatsen. In Madrid groeit daarmee het geloof om daarvan te profiteren.

Foden stond zaterdagavond tegen Newcastle United (3-1 zege) voor het eerst sinds oktober weer eens op het basisformulier. Bij Real Madrid ligt mogelijk meer speeltijd op de loer, al is de topclub van plan het aflopende contract van Luka Modric snel te verlengen. Volgens Marca tekent de Kroaat een nieuwe verbintenis die loopt tot de zomer van 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen