Everton - Man City afgelast door coronabesmettingen

28 december 2020, 17:05   Bijgewerkt: 28 december 2020, 17:25

De Premier League-topper tussen Everton en Manchester City die voor vanavond op het programma stond is afgelast. Dat werd gemeld door Engelse media en is inmiddels bevestigd door Manchester City zelf. Naar verluidt zijn opnieuw spelers van de uitploeg besmet met corona, wat betekent dat het virus zich inmiddels snel verspreidt binnen de spelersgroep. Eerder waren Gabriel Jesus en Kyle Walker al positief getest. De wedstrijd stond gepland om 21.00 uur. 

'Na de laatste testronde zijn er opnieuw een aantal positieve resultaten binnengekomen, bovenop de vier die met Kerst al werden gemeld', schrijft Manchester City op de eigen website. 'Het risico bestaat dat het virus zich verder kan verspreiden binnen de selectie, de staf en eventueel zelfs verder. Op basis van dringend medisch advies heeft de Premier League in samenspraak met beide teams besloten het duel uit te stellen.'

De club geeft verder aan dat de positief geteste spelers en stafleden in quarantaine zullen gaan en dat daarbovenop het trainingscomplex voor onbepaalde tijd gesloten zal zijn. Iedereen binnen de club zal getest worden voor besloten wordt wanneer de training hervat.

Er stonden maandagmiddag en -avond drie Premier League-affiches op het programma, waarvan Everton - Chelsea het toetje was. De topper ging tussen de nummers twee en zes van de competitie. Wanneer het duel zal worden uitgespeeld is nog niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen