NAC laat Nacho gaan, Jonker gunt Davids kans in Portugal

4 januari 2021, 16:37

Nacho Monsalve maakt niet langer deel uit van de spelersgroep van NAC Breda. De Spaanse verdediger en de club uit Breda zijn het eens geworden over ontbinding van het contract. Dit seizoen kwam Nacho nog niet in actie en daarom keert hij terug naar zijn thuisland Spanje.

Nacho kwam in de zomer van 2019 bij NAC en werd direct een belangrijke speler. De van FC Twente overgenomen verdediger begon zelfs als aanvoerder aan het seizoen. Door een knieblessure kwam hij echter pas tot tien duels voor NAC in de Eerste Divisie, plus twee bekerduels. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen raakte Nacho wederom geblesseerd, waardoor hij nog niet speelde in dit seizoen. Reden voor NAC en de speler om het contract te beëindigen.

Jonker gunt Davids stap

Andries Jonker vindt het mooi dat Edgar Davids als hoofdtrainer aan het werk gaat bij het Portugese SC Olhanense. De voormalig middenvelder was sinds het begin van dit seizoen op onregelmatige en vrijwillige basis aanwezig bij Telstar als extra assistent-trainer, maar vertrekt nu dus. "Edgar heeft mij afgelopen zaterdag laten weten dat hij deze kans kreeg en dat hij hem heel graag wilde pakken. Daarbij heeft hij mij bedankt voor de mogelijkheden en kansen die wij hem gegeven hebben bij de Witte Leeuwen. Uiteraard wensen wij Edgar alle succes en bedanken wij hem voor zijn inbreng dit seizoen", zegt Jonker op de clubwebsite.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen