Misidjan droomt van debuutgoal in Kuip: "Scoren verleer je niet"

13 januari 2021, 12:16

Virgil Misidjan is na een memorabele reis over de wereld terug in de Eredivisie. Bij Ludogorets speelde hij in de Champions League, terwijl hij met Nürnberg in de Bundesliga speelde. De pijlsnelle aanvaller hoopt woensdagavond zijn debuut te maken voor PEC Zwolle, de club waar hij vorige week een contract tekende.

Vanavond gloort al zijn debuut, als PEC Zwolle op bezoek gaat bij Feyenoord. De aanvaller, die doorbrak bij Willem II, droomt van een heldenrol. Misidjan begint vanwege een gebrek aan wedstrijdfitheid op de bank, maar kan een bijzondere traditie vervolg geven. Namens Ludogorets en Nürnberg scoorde hij tijdens zijn eerste optreden. "Wat dat betreft zou het mooi zijn als ik die traditie kan voorzetten", zegt de aanvaller tegen De Stentor, die ruim twee jaar geleden voor het laatst doel trof. "Scoren is net als fietsen en zwemmen, dat verleer je niet.''

Midisjan kampte ruim anderhalf jaar met een spelende blessure, die hem lang aan de kant hield. "Ik hoefde dan ook niet echt te twijfelen toen ik vorige week maandag werd benaderd door PEC en ik de trainer aan de lijn kreeg. Daar sprak meteen vertrouwen uit." PEC bezet momenteel de twaalfde plaats in de Eredivisie, maar kan een aanvallende impuls best gebruiken. De Zwollenaren scoorden dit seizoen pas zeventien keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen