'Zirkzee opeens weer opgenomen in Bayern-selectie'

13 januari 2021, 15:30

De situatie van Joshua Zirkzee bij Bayern München lijkt met de dag te veranderen. De talentvolle aanvaller speelde eind oktober voor het laatst in de hoofdmacht, verloor de laatste weken zijn plek bij de selectie en zette kwaad bloed door een rode kaart te pakken bij de beloften. Terwijl hij op weg leek naar de uitgang, is Zirkzee uit het niets opgenomen in de selectie voor een bekerduel.

Dat meldt BILD. Bayern München neemt het woensdagavond in de DFB Pokal op tegen Holstein Kiel, waardoor plotseling speeltijd gloort. Afgelopen weekend pakte Zirkzee nog een rode kaart bij het beloftenelftal van de Duitsers, met drie wedstrijden schorsing tot gevolg. De Duitse bond telt bekerwedstrijden echter niet mee. Daardoor kan Zirkzee zonder problemen in actie komen.

De laatste speelminuten in het eerste elftal dateren van 31 oktober, toen Zirkzee als invaller binnen de lijnen kwam voor Eric Choupo-Moting. Diezelfde Choupo-Moting kampt momenteel met een blessure, waardoor trainer Hansi Flick genoodzaakt is een beroep te doen op de negentienjarige aanvaller. Een terugkeer in de selectie op lange termijn lijkt er echter niet in te zitten.

Mogelijk biedt de bekerwedstrijd voor Zirkzee de kans zich in de kijker te spelen bij geïnteresseerde clubs. Onder meer FC Köln en Eintracht Frankfurt zouden interesse hebben. Laatstgenoemde club leek de beste papieren te hebben voor zijn komst, maar is afgehaakt. Frankfurt hoopt deze week de terugkeer van Luka Jovic af te ronden. De aanvaller komt bij Real Madrid niet in de plannen voor en mag op huurbasis vertrekken naar de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen