Boadu kritisch op eigen doelpuntenproductie: "Nee, is niet best"

16 januari 2021 – Met een succesvol slotoffensief heeft AZ zich naar drie punten geknokt tegen laagvlieger ADO Den Haag. Invaller Zakaria Aboukhlal groeide met twee treffers uit tot matchwinner, maar eigenlijk had het Myron Boadu moeten zijn die de complimenten zou krijgen. De jonge aanvaller was echter slordig in de afronding. Na afloop was hij kritisch op zichzelf.

Boadu kritisch op eigen doelpuntenproductie: "Nee, is niet best"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De talentvolle spits staat pas op vier treffers dit seizoen. "Dat is niet best, hè... Ik verwacht veel meer van mezelf", was Boadu hard voor de camera van ESPN. "Maar ik houd vertrouwen in mezelf, hoe moeilijk het ook is. Het is hopen dat het tij gaat keren." Met de kritiek dat de gebrekkige afronding te maken heeft met zijn techniek, is hij het niet eens. "Nee, dat vind ik onzin."

Boadu werd vanaf de zijkant aangemoedigd om door te gaan. Of dat hem helpt? "Hmm, dat weet ik niet. Ik ben overtuigd van mijn kwaliteiten en dat het gaat komen. Op de training ben ik bezig met schieten van afstand, ook het koppen moet beter", was Boadu zelfkritisch. "Maar ik ben blij met de zege."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd