'Balde komt niet door medische keuring, ook Bannis verhuurd'

19 januari 2021, 16:44

Feyenoord heeft problemen met het afronden van de transfer van Aliou Balde (18). De aanvaller zou volgens planning zijn handtekening zetten bij de Rotterdammers, maar is dinsdag niet door de medische keuring gekomen. Verder gaat het met Naoufal Bannis op korte termijn vermoedelijk opnieuw een speler van huren aan FC Volendam.

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt althans. Het is onbekend wat er precies uit de medische keuring is gekomen en wat Feyenoord nu gaat doen, wel dat de geplande aankondiging dinsdag niet doorgaat. Baldé wordt gezien als een aankoop voor de toekomst, die voor een klein bedrag op te pikken is. Dat moet echter deze winter al gebeuren, om een zomerse transfer naar Duitsland of Frankrijk voor te zijn. De jonge aanvaller kan op zowel de linker- als de rechterflank uit de voeten. Hij maakte indruk in zijn nationale competitie en als speler van Senegal Onder 17, dat onlangs nog deelnam aan het WK. 

Lees ook: 'Feyenoord wacht op 'ja' PEC Zwolle voor verhuur Vente'

Bannis verhuurd aan FC Volendam

Naast de aanstaande verhuur van Dylan Vente wordt ook spits Naoufal Bannis (18) na de komst van Lucas Pratto tijdelijk elders gestald. Net als voor Francesco Antonucci geldt dat hij ervaring mag opdoen bij Het Andere Oranje. Dit seizoen kwam hij tot negen officiciële optredens namens de Rotterdammers, waarin hij eenmaal scoorde. Tegen FC Emmen was de jeugdinternational, die nog tot en met 2023 vastligt in De Kuip, de man-of-the-match met de 2-3.

FCUpdate.nl vind je ook op Instagram!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen