Balk maakt per direct overstap van Groningen naar Utrecht

20 januari 2021, 17:00   Bijgewerkt: 20 januari 2021, 19:19

Er is eindelijk duidelijkheid gekomen over de toekomst van Remco Balk. De negentienjarige aanvaller vertrekt bij FC Groningen en gaat aan de slag bij FC Utrecht, dat hem per direct inlijft. De jonge aanvaller wilde zijn aflopende contract bij Groningen niet verlengen en van die situatie heeft Utrecht geprofiteerd.

Hij gaat bij Utrecht spelen met rugnummer dertig en heeft getekend tot 2025. Uit dat contract blijkt dat de club vertrouwen in hem heeft. "Remco is een dynamische speler die over een goede techniek beschikt", vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam over de aanvaller "Hij legt veel energie in zijn spel, heeft een goede snelheid en kan zowel goals maken als doelpunten voorbereiden. Hij heeft een geweldige drive, een goede mentaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat Remco goed bij FC Utrecht past en zijn blij dat wij hem hier mogen verwelkomen."

Balk scoorde dit seizoen één keer in de Eredivisie, tegen Ajax. Ondanks dat hij pas minder dan tien wedstrijden speelde voor Groningen, liet hij al wel zijn kwaliteiten zien op het hoogste niveau.

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen