RKC gaat aan de haal met middenvelder van Vitesse

20 januari 2021 – RKC Waalwijk heeft de selectie per direct versterkt met Yassin Oukili. Hij wordt overgenomen van Vitesse en heeft woensdag al meegetraind met de selectie van de Brabanders. De twintigjarige middenvelder heeft voor 2,5 jaar getekend.

RKC gaat aan de haal met middenvelder van Vitesse

In het contract is een optie op een extra jaar bedongen. Oukili speelde in de jeugd van de Alphense Boys en stapte in 2016 over naar Vitesse. Hij speelde vier wedstrijden in het eerste. Op 14 december 2019 maakte de middenvelder zijn debuut in de Eredivisie. Omdat de kansen op speeltijd verder klein waren, verkast hij naar RKC Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is tevreden met zijn komst. ''Met het aantrekken van Yassin houden wij vast aan onze missie om talentvolle spelers aan ons te binden. Hiermee borduren we voort op de ingeslagen weg en spelen we in op de toekomst. Yassin is een speler die op verschillende posities op het middenveld uit de voeten kan en krijgt de komende maanden de tijd zich conditioneel aan te passen en op te trekken aan onze manier van spelen.''

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!

Eredivisie

gerelateerd