Villa houdt lang stand, maar bezwijkt onder City-storm

20 januari 2021, 21:01

De storm van Manchester City tegen Aston Villa heeft het team van Pep Guardiola uiteindelijk drie punten opgeleverd. De thuisploeg was veel beter dan de bezoekers, maar scoorde pas in de slotfase. Door twee late doelpunten eindigde het in 2-0. Door de overwinning is Manchester City de nieuwe koploper in de Premier League.

Het is in punten gelijk gekomen met Leicester City, maar heeft een beter doelsaldo. De overwinning tegen Villa was voor de thuisploeg alweer de vijfde overwinning in successie. Toch leek het erop dat het thuisteam punten ging verspelen. Het lukte namelijk maar niet om een bres te slaan in de defensie. Tot de 1-0 van Bernardo Silva in de 80ste minuut, waren er al elf schoten geblokt door Villa-spelers. Opmerkelijk genoeg ging City pas scoren toen Kevin De Bruyne uit het veld gehaald was.

Anwar El Ghazi was vandaag invaller bij de bezoekers. Aston Villa moest weer even inkomen, omdat het door een corona-uitbraak sinds vrijdag 1 januari geen wedstrijd meer had gespeeld. Het lukte de ploeg dus niet om een resultaat te pakken tegen City, dat in de blessuretijd ook nog 2-0 maakte. Ilkay Gündogan schoot een penalty door het midden tegen de touwen na een een handsbal van Matthew Cash: 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen