'Feyenoord met Galatasaray in gesprek over Jørgensen'

23 januari 2021, 21:41

Een vertrek van Nicolai Jørgensen bij Feyenoord lijkt een steeds realistischer scenario te worden. Vanmiddag berichtte Turkse media al over interesse van Galatasaray, die nu ook door Voetbal International, het Algemeen Dagblad en de goed ingevoerde Twitteraar Feyenoord Transfermarkt worden bevestigd. Ook andere clubs zouden geïnteresseerd zijn.

Volgens laatstgenoemde bron zijn gesprekken over een overstap van de Deen op dit moment in een oriënterende fase. Het zou gaan om een verhuur voor de rest van het seizoen met een optie om hem komende zomer definitief van Feyenoord over te nemen. Daar zou in dat geval een transfersom tegenover staan, want het contract van Jørgensen loopt nog tot 2022. Door het bedrag dat de Turkse topclub overhoudt aan de aanstaande verkoop van Mbaye Diagne (naar verluidt 5 miljoen euro) kan Galatasaray die som opzij leggen. De spits zelf zou een transfer wel zien zitten. Trainer Dick Advocaat gaf eerder aan hem liever bij de selectie te houden

Galatasaray zou niet de enige geïnteresseerde club zijn. 'Er zijn volgens ingewijden meer gegadigden die de Scandinaviër op de korrel hebben', schrijft het AD. Iets specifieker wordt door Feyenoord Transfermarkt het Turkse Trabzonspor genoemd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen