PSV vreest voor rellen en barricadeert eigen fanshop

26 januari 2021, 16:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft dinsdag de eigen fanshop bij het Philips Stadion uit voorzorg gebarricadeerd met containers, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Bij de Eindhovense club zijn signalen binnengekomen dat er vanavond in de buurt van het stadion mogelijk wordt gereld.

Net als in meerdere steden is het de afgelopen avonden onrustig geweest in Eindhoven. De Brabantse stad was zondag het middelpunt van vernielingen en plunderingen. "Dit was het schuim van de aarde dat hier geprobeerd heeft de boel te molesteren. Ik ben bang dat als wij met elkaar op deze weg zijn, we op weg zijn naar een burgeroorlog", sprak een geëmotioneerde burgemeester John Jorritsma van Eindhoven na de rellen van afgelopen weekend.

Lees ookHarde kernen beschermen hun stad tegen relschoppers

De rust in Eindhoven is nog niet wedergekeerd. Gevreesd wordt dat er dinsdagavond wederom gereld wordt in de stad. Het ED schrijft dat PSV het zekere voor het onzekere heeft genomen en derhalve de eigen fanshop, die door de coronamaatregelen al een tijdje dicht is, te barricaderen. Huurders van ruimtes in het stadion zijn geïnformeerd over de situatie en naar huis gegaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen