Almere verlengt contract Alhaft: "Met de club naar de Eredivisie"

27 januari 2021, 17:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is Almere City FC gelukt om het contract van buitenspeler Ilias Alhaft open te breken en te verlengen. De oude verbintenis liep in 2021 af, maar door het nieuwe contract ligt hij nu tot 2023 vast. De creatieve speler is nog niet uitgeleerd in Almere.

De 23-jarige aanvaller staat dit seizoen op twee goals en drie assists. Vorig seizoen kwam hij tot vijf doelpunten voor de club. Alhaft kwam twee jaar terug over van Sparta Rotterdam en voelt zich goed in Flevoland. "Sinds ik hier onder contract sta, heb ik met eigen ogen gezien dat de club voortdurend stappen maakt. Dat we echt om de bovenste twee plaatsen mee strijden, zag ik echter niet aankomen. Ik voel me happy hier bij Almere, het collectief is onze kracht. Het mooiste is om hier iets tastbaars achter te laten en met de club te promoveren naar de Eredivisie", stelt hij.

Technisch directeur Teun Jacobs denkt dat er nog veel rek in de buitenspeler zit. "Ilias is een aanvaller waar een bijzondere dreiging vanuit gaat. Hij bewijst elke keer als hij op het veld staat weer dat hij een directe meerwaarde voor ons team is. Wij zijn ontzettend blij dat hij de komende seizoenen een bijdrage blijft leveren aan onze ambities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen