Kuyt: "Feyenoord en ik hopen binnenkort naar buiten te treden"

28 januari 2021, 21:44

Dat Dirk Kuyt een rol gaat bekleden bij Feyenoord, is duidelijk. Maar in welke functie hij aan de slag gaat, was nog niet bekend. De voormalig aanvaller verwacht daar samen met zijn club meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Kuyt was donderdag als analist aan het werk bij Ziggo Sport en werd daar gevraagd naar zijn toekomst. "Ik ben op dit moment met Feyenoord in gesprek, we hopen samen binnenkort naar buiten te treden op welke manier ik mijn trainerscarrière een vervolg ga geven", zei Kuyt, die in 2017 stopte als speler. Daarna werkte hij als trainer van Feyenoord Onder-19.

De naam van de voormalig international viel ook als mogelijke opvolger van Dick Advocaat, maar de keuze van Feyenoord viel op Arne Slot. Hij zal dus in ieder geval niet als hoofdtrainer gaan werken in Rotterdam-Zuid. "De afgelopen twee, drie jaar heb ik veel ervaringen op mogen doen binnen de club. Als speler kende ik natuurlijk al veel, maar de andere kant heb ik nu ook leren kennen. Ik ben nu veel ervaringen rijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen