Petrovic over stap naar Willem II: "Dick Advocaat zei: gelijk doen"

29 januari 2021, 17:26

Bij Feyenoord gunde iedereen Zeljko Petrovic (55) zijn overgang naar Willem II. De rechterhand van Dick Advocaat zou eigenlijk pas na dit seizoen vertrekken uit De Kuip, maar door het ontslag van Adrie Koster trok hij vrijdag per direct naar Tilburg. Dat deed hij echter met instemming van vrijwel iedereen in Rotterdam-Zuid.

"Dick Advocaat zei: gelijk doen. Er waren geen twijfels. Ik gun het jou, zei hij. Iedereen bij Feyenoord", vertelt Petrovic over zijn stap naar Willem II tegenover de NOS. En dus nam Petrovic opeens al veel eerder afscheid in De Kuip. "Dat was zwaar, echt zwaar." Over twee weken treft hij zijn oude werkgever overigens direct in Rotterdam, al speelt Petrovic eerst nog tegen FC Emmen en ADO Den Haag: dát zijn cruciale wedstrijden voor de oefenmeester.

"Mijn beeld van Willem II is nog dat van vorig jaar, daarom ben ik hier gekomen. Het is een goede spelersgroep, daar kan je wat mee. Over vijf maanden weten we of mijn keuze goed is geweest", aldus de coach over de degradatiestrijd met de Tilburgers, die momenteel op de zeventiende plaats staan in de Eredivisie. "Ik ben een persoon die denkt dat hij iets kan, ook als het niet kan."

Lees ookPetrovic tekent bij Willem II: "Lijfsbehoud is ons doel"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen