Karsdorp en Roma klimmen naar derde plaats na zege

31 januari 2021, 22:37

AS Roma heeft de derde plaats in de Serie A heroverd. Met Rick Karsdorp opnieuw in de basis won de subtopper met 3-1 van Hellas Verona. Roma moet echter vrezen dat het binnenkort zakt op de ranglijst. Zowel Juventus en Napoli hebben namelijk nog een wedstrijd tegoed en passeren Roma met een overwinning.

Ook bij bondscoach Frank de Boer thuis zal de televisie de laatste weken steeds vaker worden afgesteld op de Italiaanse competitie, waar veel van zijn potentiële EK-selectieleden zich in de kijker proberen te spelen. Met name de wedstrijden van AS Roma zullen de laatste weken waarschijnlijk regelmatig met bovengemiddelde interesse worden bekeken door de staf van het Nederlands elftal.

Want terwijl het op de rechtsbackpositie met Denzel Dumfries (PSV) en Hans Hateboer (Atalanta) nog vaak twijfelen is over wie de plek moet invullen, ontwikkelt Rick Karsdorp zich de laatste weken misschien wel tot absolute topkandidaat. Ook tegen Hellas Verona stond de oud-Feyenoorder weer op het opstellingsformulier, een plek die hem de laatste weken vertrouwd aanvoelt.

Met Karsdorp in de basis won Roma betrekkelijk eenvoudig van Hellas Verona. Gianluca Mancini, Henrikh Mkhytarian en Borja Majoral schoten de Romeinse club naar de drie punten. Mkhytarian maakte de fraaiste goal van de avond, door de bal op aangeven van Mayoral hard achter de doelman te pegelen. Ebrima Colley deed na een uur spelen nog iets terug, maar tot een comeback leidde het niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen