Huub Stevens kondigt definitief afscheid bij Schalke 04 aan

1 februari 2021, 16:44   Bijgewerkt: 1 februari 2021, 16:59

Huub Stevens bekleedt na dit seizoen geen officiële functie meer bij Schalke 04. De 67-jarige Limburger legt in de zomer zijn taken neer als lid van de raad van commissarissen. Zijn termijn loopt over enkele maanden af en Stevens heeft besloten zich niet herkiesbaar te stellen.

Stevens maakte sinds 2018 deel uit van de raad van commissarissen. Zijn leeftijd en familie zijn voor Stevens de belangrijkste redenen om te stoppen. De kinderen en kleinkinderen van Stevens wonen in Berlijn. "Helaas heb ik ze door de pandemie de laatste tijd helemaal niet kunnen zien. Als de situatie de komende maanden verbetert, kijk ik er naar uit om veel tijd met ze door te brengen", vertelt hij.

De afgelopen drie jaar zat Stevens tweemaal als interim-trainer op de bank bij Schalke 04. De laatste keer was afgelopen december na het ontslag van trainer Manuel Baum. "Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt en had niet gedacht dat ik twee keer op de bank zou belanden, maar de club had me nodig in moeilijke situaties", aldus de gestopte trainer, die met Schalke 04 in 1997 de toenmalige UEFA Cup won.

Schalke 04 bezet in de Bundesliga de laatste plaats en heeft een heel sterke tweede seizoenshelft nodig om niet te degraderen naar het tweede Duitse niveau. De achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen