Messi op Spaanse voorpagina's na 'provocatie' vanuit Parijs

9 februari 2021, 10:04

Lionel Messi staat dinsdagochtend op de voorpagina's van de Spaanse sportkranten. Door het bericht van France Football over het feit dat PSG hem komende zomer wil overnemen en die operatie al in gang gezet zou zijn, zijn de Spaanse media maar weinig te spreken over hun collega's uit Frankrijk. 

Het Franse medium kwam met de berichtgeving naar buiten dat Paris Saint-Germain de Argentijn in de komende zomer ten koste van alles wil binnenhalen. Een pikant bericht, omdat Messi zelf recent nog aangaf pas na het seizoen over zijn toekomst te willen praten én de geruchten over zijn toekomst beu is. Ook Ronald Koeman ergerde zich al meermaals openlijk aan alle speculaties.

Volgens de Spaanse kranten is het bericht van France Football vooral een volgende aanval op de (on)rust in Catalonië. Nadat eerder het contract van Messi uitlekte en er nog tal van incidenten waren, schrijft SPORT dat deze poging vanuit Frankrijk vooral een provocatie is in aanloop naar de ontmoeting in de Champions League. Over exact een week staat het eerste duel in het miljardenbal op de rol. 

Lees ookKoeman is blij met bekerwinst

Ook bij El Mundo Deportivo – die overigens met de uitblinkende Frenkie de Jong opent – heeft Messi op de voorpagina gezet met de cover van France Football erbij. Volgens hen zijn het vooral pesterijtjes in aanloop naar het duel in het miljardenbal. Eerder al liet Ángel di Maria zich ook niet onbetuigd.

Overigens ligt men in Frankrijk niet wakker van de kritiek: eerder bij Neymar gebeurde het omgekeerde toen de Catalanen hem wilden terughalen, terwijl Lyon-trainer Rudi García recent ook lachte in zijn vuistje. Diens sterspeler, Memphis Depay, wordt ook al maandenlang gelinkt aan de gang naar FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen