Van den Brom ontsnapt aan verlenging na late goal Onuachu

10 februari 2021, 20:03

John van den Brom is woensdagavond met RC Genk aan een verlenging ontsnapt tegen STVV. De ploeg van de Nederlandse coach had weliswaar de hele wedstrijd de overhand in de Limburgse derby in de Belgische beker, maar vergat het om te zetten in de score. Clubtopscorer Paul Onuachu bezorgde zijn ploeg echter in de slotfase alsnog de volgende ronde: 0-1. 

En dat is een fijne opsteker voor Van den Brom, op wie de kritiek de laatste tijd flink toenam. Slechts twee van de laatste acht duels in de competitie werden gewonnen, waardoor een bekerzege op laagvlieger STVV (vijftiende in de Jupiler Pro League) broodnodig was voor Van den Brom. Dat de Nederlander tegen het einde van de wedstrijd bij een doelpuntloze tussenstand gespannen langs de zijlijn liep en het aan de stok had met de arbitrage, was dan ook weinig verwonderlijk.

Zijn ploeg had namelijk duidelijk de overhand, maar onder andere Kristian Thorstvedt raakte de paal en andere kansen gingen vooral over of naast. Zodoende leek een volgende domper in de maak voor Van den Brom, die zich vermoedelijk al had neergelegd bij een verlenging. Vanuit een hoekschop zorgde Onuachu vlak voor tijd echter alsnog voor de ontsnapping en een welkome opsteker voor Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen