Lukkien schoot uit zijn slof: "Speelden met poep in de broek"

12 februari 2021, 23:24

Dick Lukkien doet er alles aan om positief te blijven bij FC Emmen, maar werd vrijdag danig op de proef gesteld door zijn spelers. In de eerste helft tegen RKC Waalwijk (1-0 verlies) was het namelijk zwaar ondermaats wat de hekkensluiter liet zien. In de rust schoot Lukkien dan ook uit zijn slof in de kleedkamer.

Dat gaf hij na afloop van de verloren wedstrijd aan. "Ik was ontstemd over onze eerste helft", sprak de trainer bij RTV Drenthe. "Onacceptabel. We speelden zonder overtuiging en met poep in de broek. Dat mag nooit gebeuren, helemaal niet met het belang van dit duel in het achterhoofd." Na rust was Emmen sterker dan voor de rust, maar kreeg het wel de enige goal van de wedstrijd tegen.

En weer zat het dus niet meer voor Emmen. Na 22 speelronden is er nog altijd niet gewonnen. "We hadden met Michael dé kans om op 1-0 te komen. Een kans die hij normaal ook maakt. Maar eerlijk gezegd zakte daarna de echte wil om te winnen weer weg. Gek en onbegrijpelijk. Nee, het is geen onwil. Daar ben ik van overtuigd." Emmen staat met zes punten onderaan en dus ziet het er niet goed uit. Opgeven wil de trainer echter niet. "Nee, je kent me. Dat zou ik nooit doen. Sterker nog, als ik er niet meer in geloof dan zeg ik het ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen