Schmidt: "Was onmogelijk om deze wedstrijd niet te winnen"

13 februari 2021, 19:35

Trainer Roger Schmidt vond dat het voor PSV op bezoek bij ADO Den Haag 'onmogelijk' was om niet te winnen zaterdagavond. En toch zag de Duitser zijn elftal door een late omhaal van Michiel Kramer nog gelijkspelen (2-2). "Het was onmogelijk om deze wedstrijd niet te winnen. En toch hebben we dat voor elkaar gekregen."

Dat vertelde de Duitser tijdens de persconferentie over het 2-2 gelijkspel van PSV, dat in de Eredivisie al het vierde puntverlies van 2021 was. "Iedereen die iets van voetbal snapt, weet dat we goed speelden. Wel hebben we de momenten van ADO niet goed verdedigd", analyseerde Schmidt, geciteerd door het Eindhovens Dagblad, over het late gelijkspel op bezoek in de Hofstad.

Tegenover ESPN ging de oefenmeester nader in op het puntverlies. "We hebben veel kansen gecreëerd en speelden goed voetbal. We waren scherp in de pressing en hadden vrijwel alles onder controle. Maar toch spelen we gelijk", baalde de oefenmeester. "We hadden vaker moeten scoren, we waren in alles beter dan ADO Den Haag. Maar ook dit hoort bij voetbal."

Volgens Schmidt was de nieuwe domper geen 'pech' voor PSV. "Je moet gewoon vaker scoren, voor het doel waren we niet goed genoeg", oordeelde hij. Ook gaf hij ADO Den Haag-keeper Martin Fraisl een compliment voor diens geweldige optreden. Overal was Schmidt wel tevreden over veel gedeeltes. "Bij beide tegengoals maken we fouten, maar verder hebben goed gespeeld. Alleen het resultaat valt vies tegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen