Ajax rekent tegen Lille op gewisselde Mazraoui

14 februari 2021, 09:03

Ajax-trainer Erik ten Hag kan donderdag in het Europa League-duel met Lille vermoedelijk gewoon een beroep doen op Noussair Mazraoui. De 23-jarige vleugelverdediger werd zaterdagavond tegen Heracles Almelo (2-0) voortijdig naar de kant gehaald. Halverwege de tweede helft kreeg Mazraoui een bal in het gezicht, waardoor hij de wedstrijd niet afmaakte.

"Hij had even weinig gezichtsvermogen", verklaarde Erik ten Hag de wissel van Mazraoui in gesprek met het ANP. Het was de tweede keer op rij dat de Marokkaans international de wedstrijd niet afmaakte. In het met 2-1 gewonnen bekerduel met PSV (2-1) deed Mazraoui een helft mee. Toen werd hij halverwege de wedstrijd 'uit voorzorg' gewisseld.

Tegen Heracles Almelo ontbrak Oussama Idrissi in de Ajax-selectie. De winteraanwinst was ziek, maar is er vermoedelijk wel weer bij als de Amsterdammers het donderdag opnemen tegen Lille. Sébastien Haller (niet ingeschreven), Andre Onana en Ryan Gravenberch (beiden geschorst) moeten daarentegen de wedstrijd in Frankrijk aan zich voorbij laten gaan.

Het wordt de derde keer in anderhalf jaar tijd dat Ajax het opneemt tegen Lille. Twee seizoenen geleden waren de Amsterdammers in de Champions League tweemaal te sterk voor de Franse formatie. "Ze spelen nog steeds ongeveer hetzelfde, alleen zijn ze wel beter geworden", aldus Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen