Bijleveld verzuimt Ajax pijn te doen: "Daar baal ik enorm van"

14 februari 2021, 12:20

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax was nog geen drie minuten oud toen Teun Bijleveld een uitgelezen mogelijkheid kreeg om de score te openen. Na een fraaie actie van Delano Burgzorg kreeg de 22-jarige middenvelder de bal op een presenteerblaadje, maar al vallend schoot hij naast. Daar baalt hij behoorlijk van.

"Ik mis die kans, daar baal ik enorm van. Het plan was om Ajax vol onder druk te zetten op de eigen helft. Die kans van mij is dan wel cruciaal om een resultaat te halen", aldus Bijleveld, die flink de pee in heeft, tegenover NH Nieuws. De middenvelder liet na zijn oude club pijn te doen. Tussen 2017 en 2019 speelde hij in de beloften van Ajax.

Ruim tien minuten na de gemiste kans van Bijleveld kwam Ajax op 0-1 door een doelpunt van Davy Klaassen. Sébastien Haller besliste tien minuten voor tijd de wedstrijd door de 0-2 te scoren. De openingsgoal van Klaassen had volgens Wormuth niet mogen tellen. "We kregen het doelpunt tegen op het moment dat ik niet het gevoel had dat we slechter waren. Het was een 50/50-wedstrijd. Beide ploegen kregen twee à drie kansen. En ik was dan ook heel tevreden met de eerste helft. Het doelpunt was een paar centimeter buitenspel, maar buitenspel is buitenspel", doet hij zijn beklag bij RTV Oost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen