Morrison jatte schoenen Rooney: "Kreeg er 250 pond voor"

16 februari 2021 – Ravel Morrison heeft op 28-jarige leeftijd al een waslijst aan clubs achter zijn naam. Het voormalig wonderkind van Manchester United streek begin dit seizoen neer bij ADO Den Haag, maar is inmiddels clubloos nadat zijn contract werd ontbonden. Het geeft Morrison voldoende tijd om terug te blikken op de memorabele eerste 28 jaar van zijn leven.

Morrison jatte schoenen Rooney: "Kreeg er 250 pond voor"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

In het YouTube-programma Vibe with FIVE, gepresenteerd door ex-topverdediger Rio Ferdinand, biecht Morrison schokkende dingen uit zijn verleden op. "Jij en Wayne Rooney hadden altijd dertig paar schoenen. Soms stal ik een paar van jullie, ik kon ze voor 250 pond per stuk verkopen. Daarvan kon ik voor brood op de plank thuis zorgen." Coach Sir Alex Ferguson gooide Morrison naar aanleiding van de diefstal uit de kleedkamer.

Het was een van de redenen waarom Morrison uiteindelijk zijn grote belofte niet inloste. De voormalig Engels jeugdinternational begon na United aan een zwerftocht over de wereld, langs West Ham United, Birmingham City, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, het Mexicaanse Atlas Guadalajara, Östersunds FK, Sheffield United, Middlesbrough en dus ADO, waar hij na drie optredens alweer vertrok.

Premier League

gerelateerd