Laporta: "Messi wil prijzen winnen met FC Barcelona"

17 februari 2021, 16:45

Joan Laporta is er nog altijd van overtuigd dat Lionel Messi te behouden is voor FC Barcelona. De presidentskandidaat werd na de nederlaag van de Catalanen gevraagd naar de status van de wensen van de aanvoerder. Volgens hem is er weinig veranderd de laatste tijd, al wordt het de grootste uitdaging voor Barça om Messi uitdaging te bieden.

"Messi wil prijzen winnen bij FC Barcelona. Ik doe mijn best om hem hier te houden, maar er zijn andere clubs geïnteresseerd om hem in te lijven", weet Laporta, die niet geld, maar sportief perspectief als grootste uitdaging ziet om Messi te overtuigen. "Leo wil prijzen winnen, geen geld verdienen. Hij is geen probleem voor FC Barcelona, want hij zorgt voor dertig procent van de omzet."

Lees ookLaporta: "Messi goed voor een derde van onze omzet Barcelona"

De man die recent de steun kreeg van onder andere Jordi Cruijff voor de verkiezingen van FC Barcelona zegt een goede relatie te hebben met Messi. "Ik ken hem goed en we hebben goede persoonlijke relatie. Hij is echt niet iemand die voor geld leeft, maar voor sportieve uitdaging", aldus Laporta, die benadrukt dat Messi slechts acht procent van de uitgaven inneemt van FC Barcelona en bijna een derde aan inkomsten brengt van het totaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen