'PSG gaat strijd aan met Real om handtekening Alaba'

23 februari 2021, 17:46   Bijgewerkt: 23 februari 2021, 17:57

Paris Saint-Germain heeft een aanbieding neergelegd bij Bayern München-verdediger David Alaba. De Oostenrijker beschikt over een aflopend contract bij Der Rekordmeister en heeft inmiddels definitief besloten deze niet te verlengen. Real Madrid lijkt nog altijd de beste papieren te hebben om de transfervrije verdediger in te lijven, al heeft het er met PSG nu een serieuze concurrent bij.

Het nieuws werd dinsdag gemeld door het Duitse Sky Sport en later ook bevestigd door BILD. Sky wist bovendien te vertellen dat Alaba al een gesprek heeft gevoerd met eigenaar Nasser Al-Khelaifi. De vraag is nu vooral wat de 28-jarige verdediger zelf wil. Een beslissing heeft hij nog niet genomen, maar BILD wist wel te vertellen dat zijn voorkeur nog altijd uitgaat naar La Liga, en dus Real Madrid.

Een week geleden gaf Alaba na maanden aan speculaties duidelijkheid over zijn toekomst bij Bayern München. "Ik heb besloten Bayern aan het einde van het seizoen te verlaten", vertelde hij op een speciaal ingelast persconferentie. "Ik wil iets nieuws proberen. Het was zeker geen eenvoudige beslissing. Ik heb hier dertien jaar gespeeld en de club betekent veel voor me." Ook Chelsea, Liverpool en Manchester City zouden interesse hebben in de diensten van Alaba. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen