Nieuwe kans voor Zoet na coronageval bij La Spezia

5 maart 2021 – Jeroen Zoet staat voor een tweede kans onder de lat bij La Spezia. Na zijn debuut in de Serie A op 27 september liep hij al snel een zware blessure op, waardoor hij ook na zijn terugkeer genoegen moest nemen met een reserverol. Nu vanochtend duidelijk werd concurrent Ivan Provedel besmet is met het coronavirus, wacht een nieuwe kans voor de van PSV overgekomen goalie.

Nieuwe kans voor Zoet na coronageval bij La Spezia

Trainer Vincenzo Italiano maakte er geen geheim van dat Zoet de plek van Provedel zal overnemen. "We gaan met Zoet spelen. Hij is hersteld van zijn blessure en traint altijd zeer professioneel. We praten over een ervaren en professionele doelman. Het is jammer voor Ivan, maar hiervoor hebben we wisselspelers, zoals hij dat eerst ook was."

Zoet stond aan de aftrap van het nieuwe seizoen van La Spezia, maar liep al na twee wedstrijden een liesblessure op. Deze zou hem de rest van het kalenderjaar langs de kant houden. De club schakelde snel en nam Provedel over van Empoli. Ook toen Zoet in januari weer terugkeerde van zijn blessure, bleef de nieuwe doelman onder de lat staan. Daar komt morgen voor het eerst verandering in. La Spezia, de nummer vijftien van de Serie A, neemt het dan op tegen nummer zestien Benevento. 

gerelateerd