Manchester kan fluiten naar Fernando Torres

16 juli 2006, 15:30

Manchester United kan haar pogingen staken om Fernando Torres aan te trekken. De huidige club van de Spanjaard, Atletico Madrid, heeft laten weten dat de international niet te koop is. Torres werd in Manchester gezien als de ideale opvolger van Ruud van Nistelrooy, die in de belangstelling staat van Real Madrid en Bayern München.

Naar verluidt was Manchester United bereid om bijna dertig miljoen euro op tafel te leggen voor Torres, maar Atletico heeft het bod naast zich neer gelegd. "Normaal gesproken praten we niet in de media over dit soort dingen, maar ik wil nogmaals benadrukken dat Fernando Torres niet te koop is. We zullen hem tegen geen enkel bod laten vertrekken", zegt algemeen directeur Miguel Angel Gil tegen Sky Sports. 

Ook Javier Aguirre, de trainer van Atletico Madrid, gaat er vanuit dat hij komend seizoen over Fernando Torres kan beschikken. "Ik heb van de clubleiding gehoord dat hij blijft. Daar reken ik dan ook op", aldus de oefenmeester. Fernando Torres maakte vorige maand indruk door tijdens het WK in vier wedstrijden drie doelpunten te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen