Van Nistelrooy zet zinnen op transfer naar Real

17 juli 2006, 00:07

Als het aan Ruud van Nistelrooy ligt, speelt hij volgend seizoen voor Real Madrid. De 30-jarige spits heeft via zijn zaakwaarnemer Rodger Linse laten weten dat de Spaanse topclub voor hem de voorkeur krijgt boven een langer verblijf bij Manchester of een transfer naar Bayern München. "Real Madrid is voor iedere voetballer een droom, voor Ruud ook", zegt Linse tegen de Spaanse krant Marca.

Naar verluidt zou Van Nistelrooy al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met de Spaanse club, maar het struikelblok is voorlopig de transfersom die Manchester wil hebben. De club van manager Alex Ferguson wil minimaal tien miljoen pond, wat neerkomt op bijna vijftien miljoen euro. Real zou voorlopig echter niet verder willen gaan dan een slordige twaalf miljoen euro. 

Van Nistelrooy hoopt dat beide ploegen er zo snel mogelijk uit komen. "We weten dat Real hem graag wil hebben en Ruud wil graag naar Real", zegt zaakwaarnemer Linse over de kwestie. "Iedere voetballer droomt er van om voor een club als Real te spelen, Ruud ook."

Ook Real Madrid-trainer Fabio Capello heeft inmiddels de hoop uitgesproken dat de Nederlandse spits naar Bernabeú komt. "Van Nistelrooy heeft bij iedere club waarvoor hij speelde goed gepresteerd. Hij is een garantie voor doelpunten en kan voor Real Madrid een heel waardevolle speler worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen