Supportersgroep PSV doet oproep aan adres Ihattaren

22 maart 2021, 11:27

Niet voor het eerst dit seizoen heeft Mohamed Ihattaren voor opschudding gezorgd bij PSV. De middenvelder annex aanvaller reageerde op een Instagram-post van nota bene AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal met hartjes, wat niet bepaald in goede aarde is gevallen na de nederlaag in Alkmaar. Vanuit de supportersgroepering Lighttown Madness kwam zelfs een statement om het talent wakker te schudden.

'Nachtelijke sessies op Clubhouse, aanvaringen met Schmidt, overgewicht en gekke fratsen op social media. Wat het doel hierachter is, dat is ons niet geheel helder. Ben je bewust een breuk aan het forceren om een mooie transfer te verdienen', vragen de fans zich hardop af (zie onder voor het volledige statement). Volgens hen staat Ihattaren op een 'tweesprong' voor de rest van zijn carrière, nadat hij in de vorige jaren nog zoveel talent had laten zien. 'It's up to you.'

Het voorval werd zondagavond ook besproken bij Studio Voetbal. "We kunnen er heel veel aandacht aan geven, maar laat hem lekker hartjes sturen, prima. Stuur de volgende keer drie hartjes, misschien zijn ze gewoon goede vrienden", zei Theo Janssen over de actie van Ihattaren. Volgens Pierre van Hooijdonk was de PSV'er 'over de zeik' omdat hij slechts drie minuutjes mocht invallen.

Lees ookVrees Ziyech-scenario bij Ihattaren: 'Zo ga je niet met iemand om'

Bij voetbaltalkshow Rondo op Ziggo Sport ging het ook over de korte invalbeurt van Ihattaren. Presentator Jack van Gelder vond de actie van Roger Schmidt tegen Ihattaren 'mensonterend'. Khalid Boulahrouz kon zich vinden in die bewoordingen, maar snapte wel dat Ihattaren de invalbeurt niet kon weigeren. "Maar wat verwacht je van zo'n jongen en wat voor opdracht geef je hem mee? Creëer nog wat? Ga voor de gelijkmaker?", aldus de oud-verdediger. Op dat moment was het overigens al 2-0 voor AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen