'Van de Looi met KNVB in gesprek over nieuwe verbintenis'

29 maart 2021, 16:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Er klinkt deze week behoorlijk wat kritiek op Erwin van de Looi, maar de coach van Jong Oranje zit bij de KNVB nog stevig in het zadel. Volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad is de trainer zelfs met de bond in gesprek over een nieuw contract. Naar verluidt komt er snel een akkoord tussen beide partijen.

Het nieuwe contract van de trainer loopt dan tot aan het EK van 2023. Van de Looi is sinds 2018 trainer van Jong Oranje. Plaatsing voor het EK was zijn grootste succes, al verloopt het toernooi met twee remises vooralsnog niet echt voorspoedig. Er klonk al behoorlijk wat kritiek op de keuzes van de trainer, die er tegen Duitsland voor koos om lange tijd zonder echte spits te spelen. Ondanks de onrust zit Van de Looi bij de KNVB dus nog altijd stevig in het zadel.

Met zijn nieuwe contract staat Van de Looi straks tot en met het EK van 2023 voor de groep. Op het toernooi in 2023 is bovendien een startbewijs voor de Olympische Spelen te verkrijgen. Jong Oranje komt met Van de Looi dinsdag in actie tegen Jong Hongarije. Een cruciale wedstrijd, die Nederland het liefst met een grote uitslag moet winnen om door te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen