Dure misstap Go Ahead: "Ik zat geen moment rustig op de bank"

30 maart 2021 – Go Ahead Eagles beleefde maandag een teleurstellende avond in De Vliert. Op bezoek bij hekkensluiter FC Den Bosch leed club uit Deventer dure punten in de strijd om de bovenste twee plekken. Kees van Wonderen schrok van het spel van zijn ploeg, dat met een 3-3 gelijkspel eigenlijk nog goed wegkwam.

Dure misstap Go Ahead: "Ik zat geen moment rustig op de bank"

Go Ahead kwam in Den Bosch op een 0-2 voorsprong, maar gaf die in het laatste halfuur helemaal weg. Door een laat eigen doelpunt van Jorn van Hedel hielden de Deventenaren nog een puntje over aan de uitwedstrijd. "Het was onherkenbaar bij ons", klaagde Van Wonderen tegenover De Stentor. "Er klopte maar weinig van bij ons en daar schrok ik wel van. Daar moeten we goed naar gaan kijken en over praten."

Bij een zege was Go Ahead nummer twee De Graafschap tot vier punten genaderd. "Iedereen is teleurgesteld. Dit zagen we niet aankomen", erkende Van Wonderen, die vond dat de 0-2 voorsprong halverwege niet terecht was. "Het was dat Jay (Gorter, red.) goed stond te keepen anders hadden we halverwege al dik achter gestaan. Er was geen tempo, we speelden slordig. Ik zat geen moment rustig op de bank."

Volgens de oefenmeester haalde geen van zijn spelers zijn niveau. "We gaven niet thuis en dat is teleurstellend. We hebben vrijdag tegen Roda JC wat recht te zetten en moeten dan beter het veld op stappen en meer brengen. Als wij niet tot het gaatje gaan en vol energie brengen dan hebben we een probleem. Dat is vandaag gebleken."

gerelateerd