NEC gaat langer door met trainer Meijer en verlengt met Barreto

31 maart 2021 – Rogier Meijer en NEC gaan een jaar langer met elkaar door. De Nijmegenaren maken via de officiële kanalen bekend dat de optie in het contract van de 39-jarige trainer is gelicht. Édgar Barreto, Rens van Eijden en Cas Odenthal hebben eveneens goed nieuws gekregen, terwijl van acht spelers het aflopende contract formeel is opgezegd.

NEC gaat langer door met trainer Meijer en verlengt met Barreto

NEC gaat niet alleen langer door met Meijer, maar ook met de andere stafleden: Stefan Maletic, Marco van Duin en Muslu Nalbantoglu. Meijer is sinds afgelopen zomer de hoofdtrainer van NEC. Daarvoor maakte hij deel uit van een driemanschap met Adrie Bogers en François Gesthuizen.

In tegenstelling tot Barreto, Van Eijden en Odenthal hebben acht spelers slecht nieuws gekregen. De contracten vaan Mattijs Branderhorst, Norbert Alblas, Job Schuurman, Rickson van Hees, Terry Lartey Sanniez, Javier Vet, Anton Fase en Ayman Sellouf zijn formeel opgezegd. De koopoptie in de huurovereenkomsten van Terell Ondaan en Rangelo Janga zijn niet gelicht.

"Momenteel hebben we nog altijd te maken met de financiële gevolgen van de coronacrisis. In combinatie met het feit dat we nu nog niet weten in welke divisie we volgend jaar actief zijn, zorgt dat nog voor veel onduidelijkheid", reageert technisch directeur Ted van Leeuwen. "We hebben daarom besloten de opties in de contracten van de staf en enkele spelers te lichten en tegelijkertijd een aantal contracten van spelers formeel op te zeggen. We gaan de komende periode met iedereen het gesprek aan of er nog een toekomst is bij NEC., dus de opzeggingen willen nog allerminst zeggen dat we niet met een speler doorgaan."

gerelateerd