Lof voor Tannane: "Ziet een goudeerlijk persoon voor je staan"

9 april 2021, 11:06

Mohammed Allach was de man die Ousssama Tannane twee seizoenen geleden naar Vitesse haalde. De aanvallende middenvelder is dit seizoen een absolute smaakmaker in Arnhem en dat heeft de voormalig technisch directeur wel aan zien komen. Allach is lovend over de speler en de persoon Tannane.

"Kijk je hem diep in de ogen, dan zie je een goudeerlijk persoon voor je staan", begint Allach zijn verhaal bij de NOS. Hij merkt dat vaak ook juist de negatieve aspecten van Tannane worden belicht in de media. "Draai het ook eens om", zegt Allach. "Heb je er weleens over nagedacht hoeveel incasseringsvermogen hij inmiddels moet hebben?"

Dat Allach zich twee jaar geleden binnen Vitesse hard maakte voor de komst van Tannane, was geen toeval. "Ik ben altijd op zoek naar spelers met specifieke wapens. En ik hou er wel van als spelers een rauw randje hebben. Ik kijk niet alleen naar de voetballer, maar ook naar de persoon. Voordat ik profvoetballer werd, was ik een paar jaar jongerenwerker. Het zit in mijn DNA, het willen verdiepen in de mens."

Dit seizoen is ongetwijfeld Tannane's beste jaar als speler in de Eredivisie, ziet Allach. "Ik vind hem ook enorm gegroeid", zegt Allach. "Dat rauwe randje zal hij altijd houden, hoe intensief ze ook met hem aan de slag zullen gaan. Waar hij ook terecht komt, voor een club is het ook de uitdaging om hem te accepteren zoals hij als mens is. Geef hem vertrouwen en blijf met hem in gesprek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen