Pröpper na droomavond tegen Willem II: ''Zitten nu in andere fase''

10 april 2021 – Het was een zeer aangename avond voor de spelers van Heracles, die met 4-0 wonnen van Willem II. Aanvoerder Robin Pröpper zegt tegenover ESPN blij te zijn dat het weer eens een ruime zege boekte. ''Afgelopen jaar hebben we wel vaker van dit soort uitslagen neergezet, maar dit jaar nog niet. We hebben goede aanvallen opgezet en die werden ook steeds afgemaakt. Als je dan 3-0 voorkomt, dan weet je dat het wel klaar is.''

Pröpper na droomavond tegen Willem II: ''Zitten nu in andere fase''

De vorige ontmoeting tussen deze ploegen eindigde ook in 4-0, alleen toen in het voordeel van Willem II. ''Willem II heeft een hoop kwaliteit rondlopen, maar dat komt er dit seizoen niet altijd uit. Ze zitten nu gewoon in een hele andere fase van het seizoen en wij trouwens ook'', zegt Pröpper.

De centrale verdediger was tevens blij dat hij weer eens een doelpunt maakte: ''Ik heb er lang op moeten wachten, maar het is wel lekker om weer eens te scoren.'' Door de zege mag Heracles nog stiekem hopen op de play-offs voor Europees voetbal. ''Als dat niet lukt, heb je toch een prima seizoen, maar dat is het dan toch net niet. Je wilt ergens voor spelen en dit zijn voor Heracles de prijzen'', meent Pröpper.

Eredivisie

gerelateerd