Obispo terug bij PSV: "Ik zie kansen voor volgend seizoen"

12 april 2021 – Armando Obispo maakte afgelopen zondag zijn rentree bij PSV, nadat hij maandenlang aan de kant had gestaan met een knieblessure. Tegen VVV-Venlo kwam de centrumverdediger kort voor tijd binnen de lijnen. De 22-jarige Obispo, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Vitesse, focust zich nu al op komend seizoen.

Obispo terug bij PSV: "Ik zie kansen voor volgend seizoen"

"Dit geeft een goed gevoel", aldus Obispo voor de camera van PSV TV. "Het heeft lang geduurd om me terug te knokken van mijn blessure en ik ben blij dat ik hier nu mocht staan. Of het lang genoeg was? Het is nooit lang genoeg, maar dit is een mooi begin." Obispo raakte in de voorbereiding van het seizoen geblesseerd en keerde een maand geleden terug bij Jong PSV.

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd bij VVV was trainer Roger Schmidt dolblij met de terugkeer van de verdediger. Obispo lijkt komend seizoen een grote rol in zijn plannen te gaan spelen. Dat is heel positief natuurlijk. Ik spreek dagelijks met de trainer, dus ik hoor niet alleen van hem via een persconferentie, maar het is zeker een positief signaal richting mij."

"Ik zie kansen voor komend seizoen", vervolgt hij. "Ik bekijk het nu van wedstrijd tot wedstrijd en uiteraard hoop ik dat het volgend seizoen anders zal zijn dan dit jaar."

PSV

gerelateerd