Boze supporters Leeds United verbranden shirt Liverpool

20 april 2021, 11:50   Bijgewerkt: 20 april 2021, 12:01

De plannen voor de Super League vallen niet goed in Leeds. De spelers en supporters van Leeds United maakten maandagavond duidelijk dat zij de nieuwe competitie niet zien zitten. Zo betrad de selectie van The Whites het veld in speciale shirts en voerde de aanhang van de club actie buiten het stadion.

Het begon allemaal ruim voor de wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool, één van de twaalf initiatiefnemers van de Super League. Toen de selectie van The Reds de spelersbus instapte, speelde een onbekende man op zijn saxofoon het nummer 'Money, money, money' van ABBA. Want meer geld, dat is waar het de eliteclubs om te doen is.

Eenmaal bij het stadion aangekomen werd de spelersbus van Liverpool kort achternagezeten door een groep boze supporters van Leeds United. Zij uitten ook hun woede door een shirt van Liverpool te verbranden. Voor aanvang van de wedstrijd vloog bovendien een vliegtuigje boven Elland Road met een banner met daarop de tekst '#SayNoToSuperLeague'.

De spelers van Leeds United gaven een signaal af door het veld te betreden met speciale shirts met daarop de tekst 'Football is for the fans' (voetbal is er voor de fans) en 'Champions League, earn it' (Champions League, verdien het).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen