Geweldig nieuws voor Koeman: Atlético Madrid verliest bij Bilbao

25 april 2021, 22:58   Bijgewerkt: 25 april 2021, 23:25

Gaat Ronald Koeman in zijn eerste seizoen als trainer van FC Barcelona de landstitel grijpen? Het begint er steeds meer op te lijken. De Catalanen wonnen eerder vandaag bij Villarreal en hebben na Real Madrid ook Atlético Madrid een lelijke misstap zien begaan in La Liga. De koploper werd op een nederlaag getrakteerd door Athletic de Bilbao: 2-1.

De Baskische formatie werd vorige week in de bekerfinale nog van het kastje naar de muur gestuurd door Barcelona, maar zat zondag een stuk beter in de wedstrijd. Al na acht minuten was het feest voor de thuisploeg, toen Alex Berenguer de bal keurig met het hoofd in de hoek stuurde: 1-0. Hij was het eindstation van een zeer snelle counter van Bilbao die uitstekend werd uitgevoerd.

Ondanks die goal in de 77ste minuut liet Atlético het punt toch flippen. Vijf minuten voor het einde kopte Iñigo Martínez binnen voor de 2-1. Er stonden bij de bezoekers enkele spelers flink te slapen, tot woede van Simeone. Bij Barcelona werd die treffer met gejuich ontvangen. Na een moeilijke start ligt de Spaanse topclub namelijk gewoon op koers voor de titel. Wint Barcelona midweeks de inhaalwedstrijd tegen Granada, dan is het de nieuwe koploper van La Liga.

Op dit moment heeft Atlético nog twee punten meer dan Barcelona en Real Madrid, maar de ploeg van Koeman kan de koploper donderdag dus passeren bij een overwinning op Granada. Die ploeg werd zondag nog verslagen door Sevilla. Zodoende ziet het er allemaal geweldig uit voor Koeman en co. Barcelona stond dit seizoen nog geen enkele keer bovenaan in La Liga, maar kan daar donderdag dus verandering in brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen