Jong PSV kan waarschijnlijk toch spelen na corona-uitbraak

28 april 2021 – Het lijkt erop dat Jong PSV komende vrijdag ondanks de corona-uitbraak van vorige week, toch kan aantreden tegen Telstar. Bij de Brabantse beloften werden meerdere positieve tests afgenomen, waardoor het duel met TOP Oss werd afgelast. Door enkele spelers door te schuiven, denkt de ploeg vrijdag toch met voldoende spelers af te kunnen reizen.

Jong PSV kan waarschijnlijk toch spelen na corona-uitbraak

De testronde voor het duel met De Graafschap leverde zes positieve gevallen op. Nadat bij de volgende testronde weer extra gevallen waren geconstateerd, moest de hele selectie in quarantaine. Zodoende neemt Ernest Faber tijdelijk de taken over van trainer Peter Uneken.

Tegenover het Eindhovens Dagblad liet Faber weten de puzzel inmiddels te hebben gelegd. ''Een aantal spelers van PSV onder 18 is in de afgelopen periode doorgeschoven. Daarbij zitten bijvoorbeeld de 16-jarige Emmanuel van de Blaak en de 17-jarige Livano Comenencia. Daardoor hebben we vrijdag in aantallen voldoende spelers, verwachten we.''

Lees ook: Coronagolf: selectie Jong PSV in isolatie, wedstrijd afgelast

Jong PSV bekleedt momenteel de veertiende plaats in de competitie en is daarmee het best presterende beloftenteam. Vooral de afgelopen wedstrijden draaide het lekker bij de Eindhovenaren, waardoor ze momenteel op de derde plek in de vierde periode staan. Daarbij hebben ze dus nog die afgelaste wedstrijd tegoed, waardoor ook een tweede plek tot de mogelijkheden behoort.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd