'Valdés twee jaar na ruzie met Kluivert terug bij Barça'

1 mei 2021, 09:54

Victor Valdés staat voor een terugkeer bij FC Barcelona. De 39-jarige oud-doelman is door nieuwe president Joan Laporta gevraagd de jeugdkeepers te komen trainen. Daarmee lijkt de ruzie waarmee Valdés twee jaar geleden vertrok bij de club bijgelegd.

Dat meldde het Spaanse Sport. Een terugkeer van Valdés maakte deel uit van de verkiezingscampagne van Joan Laporta. Toen hij de presidentsverkiezingen won, leek dus duidelijk dat Valdés terug zou komen. De voormalig topkeeper gaat vanaf juni aan de slag bij zijn oude club.

Tot 2019 was Valdés al werkzaam als trainer van FC Barcelona Onder 19, maar na een aantal incidenten werd hij de laan uitgestuurd. Zo weigerde hij op een jeugdtoernooi bij PSV om de troostfinale te spelen en uitte hij kritiek op het feit dat zijn ploeg geen gebruik mocht maken van Estadi Johan Cruijff. Een aanvaring met Patrick Kluivert, hoofd jeugdopleidingen bij de club, zou uiteindelijk de druppel zijn geweest. Kluivert zelf verwacht juist komende zomer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/383196/kluivert-verwacht-in-de-zomer-te-vertrekken-bij-fc-barcelona/,_blank,te vertrekken] bij de club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen